top of page
PetNote-Community-158.jpg

Cândva eram pe străzi...

Cum a început totul...

În 2018 umblam bezmetic pe străzile din Iași și ca să fiu sincer... nu mă descurcam prea bine. Eram micuț și neajutorat, iar străzile mă înspăimântau teribil. Într-o zi ploioasă, niște piciorușe de spiriduș s-au oprit în fața mea, așa că am făcut ce ar face orice pisică normală - m-am cocoloșit repede pe pantofi. Din acel moment, am înțeles ce înseamnă familia! Familia mea de spiriduși.

N-a durat mult până am devenit expert în distrugerea ansamblurilor de joacă pe care mi le cumpărau ai mei, erau ferfeniță cât ai zice ”plic”.

 

”-Alți bani, altă distracție!” - spuneau ei.

 

Ultima căsuță pe care am primit-o începuse deja să țipe după ajutor, să o las să-și încheie viața liniștită după asemenea sesiuni de zgâriat. Zilele treceau și nici un semn de la ai mei cum că mi-ar lua alta. 

Nu era vina mea că îmi urmez instinctul din moși strămoși de a-mi ascuți gheruțele, așa că în 2023 am pus lăbuțele la treabă alături de spiridușii mei dragi și am devenit patron la atelierul PetNote Home. Acum, îi oferim pisicii tale o colecție premium de ansambluri de joacă, lucrate manual, testate riguros și aprobate chiar de gheruțele mele! 

pattern_paws.png

Echipa noastră miau-tastică

meet the team - Mishu.png

Mișu

Patron, CEO, Tester,  

Fotomodel

PetNote Community | Fa cunostinta cu echipa | Alexandru

Alexandru

Prelucrare Lemn, Arhitect, Dezvoltator 

PetNote Community | Fa cunostinta cu echipa | Alexandra

Alexandra

Digital Guru, Foto/Video, Croitorie

Cum știi că este un concept 100% românesc?

Motanul Mishu, pisica europeana gri alb

Păi cum să-ți miaun... am învățat să fim buni la toate, de la amenajarea atelierului până la crearea website-ului și finisarea atentă a lemnului.

 

Zi de zi, ne perfecționăm abilitățile, transformând fiecare proiect într-o capodoperă pisicească. Fiecare pas este o oportunitate de a evolua și de a crea produse de cea mai înaltă calitate.

 

Altfel spus... eu vin cu idei, iar ai mei creează minuni.

Testare Riguroasă

Fiecare model nou trece mai întâi prin gheruțele mele în jur de 2 săptămâni, pentru a mă asigura că îndeplinește condițiile pisicești exigente.

Alături de familia mea, facem tot posibilul ca experiența ta și a pisicii tale alături de noi să fie una miau-tastică!

PetNote Home Cat Towers - Cozy Climb-34.jpg
PetNote Community - Ansambluri de joacă premium pentru pisici, lucrate manual în România_e

Misiune

Avem misiunea de a inova industria mobilierului pentru animale. Am început cu ansambluri de joacă pentru pisici și ne dezvoltăm prin a explora soluții integrate în mobilierul pentru oameni.

 

Am ales țesături de calitate premium, precum cele utilizate în canapelele de lux, pentru a oferi nu doar soluții practice, ci și estetice și durabile pe termen lung.

Ne-am propus să fim lideri în industria de mobilier de calitate pentru animale. Ne dorim să extindem gama de produse pentru a acoperi nevoile tuturor animalelor de companie, de la pisici, până la câini și iepuri.

 

În același timp, avem o viziune amplă: să contribuim activ și la scăderea situației animalelor abandonate din România.

Viziune

Valori

Valorile noastre sunt ancorate în iubirea pentru animale și respectul față de natură.

 

Creațiile noastre sunt realizate fără plastic și fără substanțe chimice dăunătoare, spre deosebire de cele produse în masă, îmbunătățind astfel calitatea vieții animalelor și a oamenilor. Fiecare cusătură, fiecare material, fiecare design este realizat manual cu pasiune și atenție meticuloasă.

pattern_paws.png

Proiectul nostru de suflet

Aplicația dedicată
PetNote: We Love Them Too

Am dezvoltat pentru iOS propria noastră aplicație mobilă, unde vei spune"aww!" de un milion de ori pe zi. 

După cum spune numele, aplicația are în primul rând rol de carnet de sănătate digital pentru animalele de companie, asigurându-ne că starea lor de bine este mereu în prim plan. Fie că vrei să ții evidența dietei, a unui tratament medicamentos sau a schemei de vaccinare, ai toate informațiile la îndemână oricând, chiar în buzunarul tău.

 

Totuși, am modelat conceptul dincolo de ”notițe”, transformând PetNote într-o aplicație social-media în care interacționezi exclusiv cu iubitori de animale din întreaga lume. Cât de tare e asta, nu-i așa?

Am pus pauză la acest proiect momentan, însă îl vom relua în cel mai scurt timp. Stay tuned!

Image from PetNote Community's homepage under the section "Connecting Animal Lovers Worldwide", showcasing a screenshot from PetNote's dedicated mobile app called "PetNote: We Love Them Too", with a pet profile called Barfington

Abonează-te la newsletter pentru a primi actualizări despre evenimentele pentru animale de companie, anunțuri despre produse noi și promoții! 

Mulțumim! Ai fost abonat cu succes!

bottom of page