top of page

Politica de Confidentialitate

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare 21 noiembrie 2023


Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră la PetBook SRL, care desfășoară afaceri ca PetNote ("PetNote", "noi", "noi", "nostru"). Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale și dreptul la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această notificare de confidențialitate sau practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la contact@petnotecommunity.com.

Această politică de confidențialitate pentru PetBook SRL (care desfășoară afaceri ca PetNote Community) ("noi", "noi" sau "nostru"), descrie cum și de ce am putea colecta, stoca, folosi și/sau împărtăși ("procesează") dvs. informații atunci când utilizați serviciile noastre („Serviciile”), cum ar fi atunci când:

 • Descărcați și utilizați aplicația noastră mobilă (PetNote: We Love Them Too), aplicația noastră de Facebook (PetNote: We Love Them Too) sau orice altă aplicație de-a noastră care trimite la această notificare de confidențialitate

 • Interacționați cu noi în alte moduri conexe, inclusiv în orice vânzări, marketing sau evenimente

 

Întrebări sau îngrijorări? Citirea acestei notificări de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dvs. de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre. Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la contact@petnotecommunity.com.

 

REZUMATUL PUNCTELOR CHEIE

Acest rezumat oferă puncte cheie din notificarea noastră de confidențialitate, dar puteți afla mai multe detalii despre oricare dintre aceste subiecte făcând clic pe link-ul de după fiecare punct cheie sau utilizând cuprinsul de mai jos pentru a găsi secțiunea pe care o căutați.

 

Ce informații personale procesăm?

Când vizitați, utilizați sau navigați prin Serviciile noastre, este posibil să procesăm informații personale în funcție de modul în care interacționați cu noi și Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Aflați mai multe despre informațiile personale pe care ni le dezvăluiți.

 

Prelucrăm informații personale sensibile?

Nu procesăm informații personale sensibile.

 

Primim informații de la terți?

Nu primim nicio informație de la terți.

 

Cum procesăm informațiile dvs.?

Prelucrăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră. Prelucrăm informațiile dumneavoastră numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru. Aflați mai multe despre modul în care vă procesăm informațiile.

 

În ce situații și cu ce părți împărtășim informații personale? Putem partaja informații în situații specifice și cu anumite terțe părți. Aflați mai multe despre când și cu cine vă împărtășim informațiile personale.

 

Cum vă păstrăm informațiile în siguranță? Avem procese și proceduri organizatorice și tehnice în vigoare pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, nicio transmisie electronică prin internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să ne învingă securitatea și să colecteze, să acceseze în mod necorespunzător. , furați sau modificați informațiile dvs. Aflați mai multe despre cum vă păstrăm informațiile în siguranță.

 

Care sunt drepturile tale? În funcție de locul în care vă aflați geografic, legea de confidențialitate aplicabilă poate însemna că aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale. Aflați mai multe despre drepturile dvs. de confidențialitate.

 

Cum vă exercitați drepturile? Cel mai simplu mod de a vă exercita drepturile este accesând https://www.petnotecommunity.com/contact sau contactându-ne. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

 

Doriți să aflați mai multe despre ceea ce facem cu orice informații pe care le colectăm? Consultați notificarea de confidențialitate în întregime.

 

CUPRINS

1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

2. CUM PRELUCĂM INFORMAȚIILE DVS.?

3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.

4. CÂND ȘI CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM INFORMAȚIILE DVS.

5. UTILIZAM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMĂRIRE?

6. CUM GESTIONĂM CONECTĂRILE DVS. SOCIALE?

7. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

8. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

9. COLECTEM INFORMAȚII DE LA MINORI?

10. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENȚIALITATE?

11. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DO-NOT-TRACK (DNT)

12. REZIDENȚII CALIFORNIA AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENȚIALITATE?

13. REZIDENȚII ÎN VIRGINIA AU DREPTURI SPECIFICE LA CONFIDENȚIALITATE?

14. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEST ANUNȚ?

15. CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?

16. CUM PUTEȚI REVIZIA, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTEM DE LA DVS.?

 

 

1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

 

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți

 

Pe scurt: Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați pentru a determina ce zone ale site-urilor noastre le plac și nu le plac utilizatorilor pe baza traficului către acele zone. Nu urmărim ce citesc utilizatorii individuali, ci mai degrabă cât de bine funcționează fiecare pagină în general. Acest lucru ne ajută să continuăm să construim un serviciu mai bun pentru dvs.

 

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înregistrați la Servicii, vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și Serviciile noastre, când participați la activități din cadrul Serviciilor sau în alt mod atunci când ne contactați.

 

Informații personale furnizate de dvs. Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

 • nume

 • numere de telefon

 • adrese de email

 • adrese poştale

 • adrese de facturare

 

Informații sensibile

Nu procesăm informații sensibile.

 

Date de plată. Este posibil să colectăm date necesare procesării plății dvs. dacă efectuați achiziții, cum ar fi numărul instrumentului dvs. de plată și codul de securitate asociat instrumentului dvs. de plată. Toate datele de plată sunt stocate de Stripe. Puteți găsi link-urile la notificarea de confidențialitate aici: https://stripe.com/en-ro/privacy.

 

Date de conectare la rețelele sociale. Vă putem oferi opțiunea de a vă înregistra la noi folosind detaliile existente ale contului dvs. de social media, cum ar fi contul dvs. de Facebook sau Google. Dacă alegeți să vă înregistrați în acest mod, vom colecta informațiile descrise în secțiunea numită „CUM GESTIONĂM CONECTĂRILE DVS. SOCIALE” de mai jos.

 

Date pentru aplicația noastră mobilă. Dacă utilizați aplicațiile noastre, putem colecta și următoarele informații dacă alegeți să ne oferiți acces sau permisiune:

 • Acces dispozitiv mobil. Este posibil să solicităm accesul sau permisiunea la anumite funcții de pe dispozitivul dvs. mobil, inclusiv camera, stocarea și alte funcții ale dispozitivului dvs. mobil. Dacă doriți să ne schimbați accesul sau permisiunile, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dvs.

 • Date dispozitiv mobil. Colectăm automat informații despre dispozitiv (cum ar fi ID-ul dispozitivului mobil, modelul și producătorul), sistemul de operare, informațiile despre versiune și informații despre configurația sistemului, numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, tipul și versiunea browserului, modelul hardware Furnizorul de servicii de internet și/sau operatorul de telefonie mobilă și adresa IP (sau server proxy). Dacă utilizați aplicațiile noastre, este posibil să colectăm și informații despre rețeaua telefonică asociată cu dispozitivul dvs. mobil, sistemul de operare sau platforma dispozitivului dvs. mobil, tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizați, ID-ul unic al dispozitivului dvs. mobil și informații despre caracteristicile aplicațiilor noastre pe care le-ați accesat.

 • Notificări. Este posibil să vă solicităm să vă trimitem notificări push cu privire la contul dvs. sau anumite caracteristici ale aplicației (aplicațiilor). Dacă doriți să renunțați la primirea acestor tipuri de comunicări, le puteți dezactiva din setările dispozitivului dvs.

Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea aplicațiilor noastre, pentru depanare și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

 

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne notificați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.

 

Informații colectate automat

 

Pe scurt: Unele informații, cum ar fi adresa dvs. de protocol de internet (IP) și/sau caracteristicile browserului și dispozitivului, sunt colectate automat atunci când vizitați Serviciile noastre.

 

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați prin Servicii. Aceste informații nu dezvăluie identitatea dvs. specifică (cum ar fi numele sau informațiile dvs. de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și despre utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, browserul și caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația , informații despre cum și când utilizați Serviciile noastre și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea Serviciilor noastre, precum și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

 

La fel ca multe companii, colectăm informații și prin cookie-uri și tehnologii similare.

 

Informațiile pe care le colectăm includ:

 • Jurnal și date de utilizare. Datele de jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, diagnostic, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați Serviciile noastre și pe care le înregistrăm în fișierele de jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date de jurnal pot include adresa dvs. IP, informațiile despre dispozitiv, tipul browserului și setările și informațiile despre activitatea dvs. în Servicii (cum ar fi ștampilele de dată/ora asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate). , căutări și alte acțiuni pe care le întreprindeți, cum ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoartele de eroare (uneori numite „dump de blocare”) și setările hardware).

 • Datele dispozitivului. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. În funcție de dispozitivul utilizat, datele acestui dispozitiv pot include informații precum adresa dvs. IP (sau serverul proxy), numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware, furnizorul de servicii de internet și/sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și informații de configurare a sistemului.

 • Date despre locație. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Câte informații colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. De exemplu, este posibil să folosim GPS și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. curentă (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării locației pe dispozitiv. Cu toate acestea, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.

Informații colectate atunci când utilizați aplicațiile noastre Facebook. În mod implicit, accesăm informațiile de bază ale contului dvs. Facebook, inclusiv numele, adresa de e-mail, sexul, ziua de naștere, orașul actual și adresa URL a imaginii de profil, precum și alte informații pe care alegeți să le faceți publice. De asemenea, putem solicita acces la alte permisiuni legate de contul dvs., cum ar fi prieteni, check-in-uri și aprecieri, și puteți alege să ne acordați sau să ne interziceți accesul la fiecare permisiune individuală. Pentru mai multe informații despre permisiunile Facebook, consultați pagina de referință privind permisiunile Facebook.

 

2. CUM PRELUCĂM INFORMAȚIILE DVS.?

 

Pe scurt: Prelucrăm informațiile dvs. pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

 

Prelucrăm informațiile dumneavoastră personale dintr-o varietate de motive, în funcție de modul în care interacționați cu Serviciile noastre, inclusiv:

 • Pentru a facilita crearea și autentificarea contului și pentru a gestiona în alt mod conturile de utilizator. Putem procesa informațiile dvs. astfel încât să vă puteți crea și să vă conectați la contul dvs., precum și să vă păstrați contul în stare de funcționare.

 • Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor/a oferi asistență utilizatorilor. Este posibil să procesăm informațiile dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a rezolva eventualele probleme pe care le-ați putea avea cu serviciul solicitat.

 • Pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile, plățile, retururile și schimburile efectuate prin intermediul Serviciilor.

 

 

 • Pentru a activa comunicațiile de la utilizator la utilizator. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă alegeți să utilizați oricare dintre ofertele noastre care permit comunicarea cu un alt utilizator.

 

 

 • Pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane. Putem prelucra informațiile dumneavoastră atunci când este necesar pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane, cum ar fi pentru a preveni vătămările.

 

3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.?

 

Pe scurt: procesăm informațiile dvs. personale numai atunci când considerăm că este necesar și avem un motiv legal valabil (adică, un temei legal) pentru a face acest lucru în conformitate cu legea aplicabilă, cum ar fi cu consimțământul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii. pentru a ne îndeplini sau a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini interesele comerciale legitime.

 

Dacă vă aflați în UE sau Marea Britanie, această secțiune se aplică în cazul dvs.

 

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și GDPR din Regatul Unit ne solicită să explicăm bazele legale valabile pe care ne bazăm pentru a vă prelucra informațiile personale. Ca atare, ne putem baza pe următoarele baze legale pentru a vă prelucra informațiile personale:

 • Consimţământ. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea (adică, consimțământul) de a vă folosi informațiile personale într-un anumit scop. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Aflați mai multe despre retragerea consimțământului dvs.

 • Executarea unui Contract. Putem prelucra informațiile dumneavoastră personale atunci când considerăm că este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră, inclusiv furnizarea Serviciilor noastre sau la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract cu dumneavoastră.

 • Obligatii legale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru respectarea obligațiilor noastre legale, cum ar fi să cooperăm cu un organism de aplicare a legii sau cu o agenție de reglementare, să ne exercităm sau să ne apărăm drepturile legale sau să dezvăluim informațiile dvs. ca dovadă în litigiile în care suntem implicat.

 • Interese Vitale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale unei terțe părți, cum ar fi situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane.

 

Dacă vă aflați în Canada, această secțiune vi se aplică.

 

Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea specifică (adică, consimțământul expres) de a vă folosi informațiile personale într-un anumit scop sau în situații în care permisiunea dumneavoastră poate fi dedusă (adică, consimțământul implicit). Vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

 

În unele cazuri excepționale, este posibil ca legea aplicabilă să ne permită să procesăm informațiile dumneavoastră fără consimțământul dumneavoastră, inclusiv, de exemplu:

 • Dacă colectarea este în mod clar în interesul unei persoane și consimțământul nu poate fi obținut în timp util

 • Pentru investigații și detectarea și prevenirea fraudelor

 • Pentru tranzacțiile comerciale, cu condiția să fie îndeplinite anumite condiții

 • Dacă este inclusă într-o declarație a martorului și colectarea este necesară pentru a evalua, procesa sau soluționa o cerere de asigurare

 • Pentru identificarea persoanelor rănite, bolnave sau decedate și comunicarea cu rudele apropiate

 • Dacă avem motive rezonabile să credem că o persoană a fost, este sau poate fi victimă a unui abuz financiar

 • Dacă este rezonabil să ne așteptăm, colectarea și utilizarea cu consimțământ ar compromite disponibilitatea sau acuratețea informațiilor, iar colectarea este rezonabilă pentru scopuri legate de investigarea unei încălcări a unui acord sau a unei încălcări a legilor din Canada sau dintr-o provincie

 • Dacă divulgarea este necesară pentru a respecta o citație, mandat, ordin judecătoresc sau reguli ale instanței referitoare la producerea înregistrărilor

 • Dacă a fost produs de o persoană în cursul angajării, afacerii sau profesiei sale și colectarea este în concordanță cu scopurile pentru care au fost produse informațiile

 • Dacă colecția este exclusiv în scopuri jurnalistice, artistice sau literare

 • Dacă informațiile sunt disponibile publicului și sunt specificate de reglementări

 

4. CÂND ȘI CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM INFORMAȚIILE DVS.

 

Pe scurt: este posibil să împărtășim informații în situații specifice descrise în această secțiune și/sau cu următoarele terțe părți.

 

Este posibil să fie nevoie să partajăm informațiile dumneavoastră personale în următoarele situații:

 • Transferuri de afaceri. Putem împărtăși sau transfera informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.

 

5. UTILIZAM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMAR?

 

Pe scurt: Este posibil să folosim module cookie și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

 

Este posibil să folosim module cookie și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoarele web și pixelii) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre cum puteți refuza anumite module cookie sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

 

6. CUM TRAȚIEM CONECTAREA DVS. SOCIALE?

 

Pe scurt: Dacă alegeți să vă înregistrați sau să vă conectați la Serviciile noastre folosind un cont de rețea socială, este posibil să avem acces la anumite informații despre dvs.

 

Serviciile noastre vă oferă posibilitatea de a vă înregistra și de a vă conecta utilizând detaliile contului dvs. de social media terță parte (cum ar fi autentificarea dvs. Facebook sau Twitter). Acolo unde alegeți să faceți acest lucru, vom primi anumite informații de profil despre dvs. de la furnizorul dvs. de rețele sociale. Informațiile de profil pe care le primim pot varia în funcție de furnizorul de rețele sociale în cauză, dar vor include adesea numele, adresa de e-mail, lista de prieteni și fotografia de profil, precum și alte informații pe care alegeți să le faceți publice pe o astfel de platformă de socializare. Dacă vă autentificați utilizând Facebook, este posibil să solicităm și acces la alte permisiuni legate de contul dvs., cum ar fi prietenii, înregistrările și aprecierile dvs. și puteți alege să ne acordați sau să ne interziceți accesul la fiecare permisiune individuală.

 

Vom folosi informațiile pe care le primim numai în scopurile care sunt descrise în această notificare de confidențialitate sau care vă sunt altfel clarificate în cadrul Serviciilor relevante. Vă rugăm să rețineți că nu controlăm și nu suntem responsabili pentru alte utilizări ale informațiilor dumneavoastră personale de către furnizorul de rețele sociale terț. Vă recomandăm să consultați notificarea lor de confidențialitate pentru a înțelege cum colectează, folosesc și partajează informațiile dvs. personale și cum vă puteți seta preferințele de confidențialitate pe site-urile și aplicațiile lor.

 

7. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

 

Pe scurt: păstrăm informațiile dumneavoastră atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, dacă legea nu prevede altfel.

 

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale doar atâta timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este cerută sau permisă de lege (cum ar fi cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale). Niciun scop din această notificare nu va cere să păstrăm informațiile dumneavoastră personale mai mult decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont la noi.

 

Atunci când nu avem nevoie de afaceri legitime în desfășurare de a vă procesa informațiile personale, vom șterge sau anonimiza aceste informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom fi în siguranță. stocați informațiile dumneavoastră personale și izolați-le de orice procesare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

 

8. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

 

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizatorică și tehnică.

 

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și rezonabile menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor fi capabil să învingă securitatea noastră și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dvs. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la Serviciile noastre se face pe propriul risc. Trebuie să accesați Serviciile numai într-un mediu securizat.

 

9. COLECTEM INFORMAȚII DE LA MINORI?

 

Pe scurt: nu colectăm cu bună știință date de la sau nu le comercializăm copiilor sub 18 ani.

 

Nu solicităm cu bună știință date de la sau nu le comercializăm copiilor sub 18 ani. Prin utilizarea Serviciilor, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea Serviciilor de către acest minor dependent. Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatori cu vârsta mai mică de 18 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt astfel de date din înregistrările noastre. Dacă ați luat cunoștință de orice date pe care le-am putut colecta de la copii sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la contact@petnotecommunity.com .

 

10. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?

 

Pe scurt: în unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European (SEE), Regatul Unit (Marea Britanie), Elveția și Canada, aveți drepturi care vă permit un acces mai mare la informațiile dumneavoastră personale și un control mai mare asupra acestora. Vă puteți revizui, modifica sau închide contul în orice moment.

 

În unele regiuni (cum ar fi SEE, Regatul Unit, Elveția și Canada), aveți anumite drepturi conform legilor aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita acces și de a obține o copie a informațiilor dumneavoastră personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale; (vi) dacă este cazul, la portabilitatea datelor; și (vii) să nu fie supus unui proces decizional automatizat. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale. Puteți face o astfel de solicitare contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM PUTEȚI NE CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?” de mai jos.

 

Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

 

Dacă vă aflați în SEE sau Regatul Unit și credeți că prelucrăm ilegal informațiile dumneavoastră cu caracter personal, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge autorității de protecție a datelor din statul dumneavoastră membru sau autorității de protecție a datelor din Regatul Unit.

 

Dacă vă aflați în Elveția, puteți contacta Comisarul Federal pentru Protecția Datelor și Informații.

 

Retragerea consimțământului dumneavoastră: Dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă prelucra informațiile personale, care poate fi consimțământ expres și/sau implicit, în funcție de legea aplicabilă, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage oricând consimțământul contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM PUTEȚI NE CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?” de mai jos sau actualizarea preferințelor dvs.

 

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici, atunci când legea aplicabilă permite, nu va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.

 

Renunțarea la comunicările de marketing și promoționale: Vă puteți dezabona de la comunicările noastre de marketing și promoționale în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA DESPRE ACEST ANUNȚ?" de mai jos. Veți fi apoi eliminat din listele de marketing. Cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dvs. - de exemplu, pentru a vă trimite mesaje legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs., pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri non-marketing.

 

Informatii despre cont

 

Dacă doriți în orice moment să revizuiți sau să modificați informațiile din contul dvs. sau să vă închideți contul, puteți:

 • Contactați-ne folosind informațiile de contact furnizate.

 • Conectați-vă la setările contului și actualizați-vă contul de utilizator.

La solicitarea dvs. de a vă închide contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, este posibil să păstrăm unele informații în fișierele noastre pentru a preveni frauda, ​​a depana probleme, a asista în orice investigație, pentru a aplica termenii noștri legale și/sau pentru a ne conforma cerințelor legale aplicabile.

 

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor Web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și pentru a respinge cookie-urile. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să le respingeți, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale Serviciilor noastre. De asemenea, puteți renunța la publicitatea bazată pe interese din partea agenților de publicitate în Serviciile noastre.

 

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la contact@petnotecommunity.com.

 

11. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DO-NOT-TRACK

 

Majoritatea browserelor web și unele sisteme de operare și aplicații mobile includ o funcție Do-Not-Track ("DNT") sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnala preferința dvs. de confidențialitate de a nu avea date despre activitățile dvs. de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard de urmărire online pe care trebuie să-l respectăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

 

12. REZIDENȚII CALIFORNIA AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENTIALITATE?

 

Pe scurt: Da, dacă sunteți rezident în California, vi se acordă drepturi specifice privind accesul la informațiile dumneavoastră personale.

 

Codul civil din California Secțiunea 1798.83, cunoscută și ca legea „Shine The Light”, permite utilizatorilor noștri rezidenți în California să solicite și să obțină de la noi, o dată pe an și gratuit, informații despre categoriile de informații personale (dacă există) dezvăluite terților în scopuri de marketing direct și numele și adresele tuturor terților cărora le-am partajat informații personale în anul calendaristic imediat precedent. Dacă sunteți rezident în California și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea în scris, folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

 

Dacă aveți sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat la Servicii, aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le publicați public pe Servicii. Pentru a solicita eliminarea unor astfel de date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să includeți adresa de e-mail asociată contului dvs. și o declarație că locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public pe Servicii, dar vă rugăm să rețineți că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet sau complet din toate sistemele noastre (de exemplu, copii de rezervă etc.).

 

Notificare de confidențialitate CCPA

 

Codul de reglementări din California definește un „rezident” ca:

 

(1) orice persoană care se află în statul California în alte scopuri decât cele temporare sau tranzitorii și

(2) orice persoană care este domiciliată în statul California care se află în afara statului California într-un scop temporar sau tranzitoriu

 

Toate celelalte persoane sunt definite ca „nerezidenți”.

 

Dacă această definiție a „rezidentului” se aplică în cazul dumneavoastră, trebuie să aderăm la anumite drepturi și obligații cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

 

Ce categorii de informații personale colectăm?

 

Am colectat următoarele categorii de informații personale în ultimele douăsprezece (12) luni:

A. Identificatori

Detalii de contact, cum ar fi numele real, alias, adresa poștală, numărul de telefon sau mobil de contact, identificatorul personal unic, identificatorul online, adresa protocolului de internet, adresa de e-mail și numele contului

DA

B. Categoriile de informații cu caracter personal enumerate în statutul înregistrărilor clienților din California

Nume, informații de contact, educație, angajare, istoric de angajare și informații financiare

NU

C. Caracteristici de clasificare protejate conform legii din California sau federale

Sexul și data nașterii

NU

D. Informații comerciale

Informații despre tranzacții, istoricul achizițiilor, detalii financiare și informații despre plată

NU

E. Informații biometrice

Amprentele digitale și amprentele vocale

NU

F. Internet sau altă activitate similară în rețea

Istoricul de navigare, istoricul căutărilor, comportamentul online, datele despre interese și interacțiunile cu site-urile, aplicațiile, sistemele și reclamele noastre și cu alte site-uri

NU

 

G. Date de geolocalizare

Locația dispozitivului

NU

 

H. Informații audio, electronice, vizuale, termice, olfactive sau similare

Imagini și înregistrări audio, video sau apeluri create în legătură cu activitățile noastre de afaceri

NU

 

I. Informații profesionale sau legate de angajare

Detalii de contact de afaceri pentru a vă oferi Serviciile noastre la un nivel de afaceri sau titlu de post, istoric de muncă și calificări profesionale dacă aplicați pentru un loc de muncă la noi

NU

 

J. Informaţii educaţionale

Înregistrările elevilor și informațiile din director

NU

 

K. Inferențe extrase din alte informații personale

Inferențe extrase din oricare dintre informațiile personale colectate enumerate mai sus pentru a crea un profil sau un rezumat despre, de exemplu, preferințele și caracteristicile unei persoane

NU

 

L. Informații personale sensibile

NU

 

Vom folosi și păstra informațiile personale colectate după cum este necesar pentru a furniza Serviciile sau pentru:

 • Categoria A - Atâta timp cât utilizatorul are un cont la noi

De asemenea, putem colecta și alte informații personale în afara acestor categorii prin situații în care interacționați cu noi în persoană, online sau prin telefon sau poștă în contextul:

 • Primirea de ajutor prin canalele noastre de asistență pentru clienți;

 • Participarea la sondaje sau concursuri cu clienții; și

 • Facilitare în furnizarea Serviciilor noastre și pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Cum folosim și partajăm informațiile dvs. personale?

 

Mai multe informații despre practicile noastre de colectare și partajare a datelor pot fi găsite în această notificare de confidențialitate.

 

Ne puteți contacta prin e-mail la contact@petnotecommunity.com sau prin referire la detaliile de contact din partea de jos a acestui document.

 

Dacă utilizați un agent autorizat pentru a vă exercita dreptul de a renunța, putem refuza o cerere dacă agentul autorizat nu prezintă dovada că a fost autorizat în mod valid să acționeze în numele dvs.

 

Informațiile tale vor fi partajate cu altcineva?

 

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale cu furnizorii noștri de servicii în conformitate cu un contract scris între noi și fiecare furnizor de servicii. Fiecare furnizor de servicii este o entitate cu scop lucrativ care prelucrează informațiile în numele nostru, urmând aceleași obligații stricte de protecție a confidențialității impuse de CCPA.

 

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale în propriile noastre scopuri de afaceri, cum ar fi pentru a efectua cercetări interne pentru dezvoltare tehnologică și demonstrație. Acest lucru nu este considerat a fi „vânzarea” informațiilor dumneavoastră personale.

 

În ultimele douăsprezece (12) luni, nu am dezvăluit, vândut sau împărtășit nicio informație personală către terți în scopuri comerciale sau comerciale. Nu vom vinde sau distribui informații personale în viitor care aparțin vizitatorilor site-ului, utilizatorilor și altor consumatori.

 

Drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale

 

Dreptul de a solicita ștergerea datelor — Solicitare de ștergere

 

Puteți cere ștergerea informațiilor dumneavoastră personale. Dacă ne cereți să vă ștergem informațiile personale, vă vom respecta solicitarea și vă vom șterge informațiile personale, sub rezerva anumitor excepții prevăzute de lege, cum ar fi (dar fără a se limita la) exercitarea de către un alt consumator a dreptului său la libertatea de exprimare , cerințele noastre de conformitate care rezultă dintr-o obligație legală sau orice prelucrare care poate fi necesară pentru a proteja împotriva activităților ilegale.

 

Dreptul de a fi informat — Solicitare de a ști

 

În funcție de circumstanțe, aveți dreptul să știți:

 • dacă colectăm și folosim informațiile dumneavoastră personale;

 • categoriile de informații personale pe care le colectăm;

 • scopurile pentru care sunt utilizate informațiile personale colectate;

 • dacă vindem sau distribuim informații cu caracter personal către terți;

 • categoriile de informații personale pe care le-am vândut, partajat sau dezvăluit în scop comercial;

 • categoriile de terți cărora le-au fost vândute, partajate sau dezvăluite informațiile personale în scop de afaceri;

 • scopul comercial sau comercial pentru colectarea, vânzarea sau partajarea informațiilor personale; și

 • informațiile personale pe care le-am colectat despre dumneavoastră.

În conformitate cu legea aplicabilă, nu suntem obligați să furnizăm sau să ștergem informații despre consumator care sunt de-identificate ca răspuns la o solicitare a consumatorului sau să reidentificăm datele individuale pentru a verifica o solicitare a consumatorului.

 

Dreptul la nediscriminare pentru exercitarea drepturilor la confidențialitate ale consumatorului

 

Nu vă vom discrimina dacă vă exercitați drepturile de confidențialitate.

 

Dreptul de a limita utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale sensibile

 

Nu procesăm informațiile personale sensibile ale consumatorilor.

 

Proces de verificare

 

La primirea cererii dvs., va trebui să vă verificăm identitatea pentru a stabili că sunteți aceeași persoană despre care avem informațiile în sistemul nostru. Aceste eforturi de verificare ne impun să vă cerem să furnizați informații, astfel încât să le putem potrivi cu informațiile pe care ni le-ați furnizat anterior. De exemplu, în funcție de tipul de cerere pe care o trimiteți, vă putem cere să furnizați anumite informații, astfel încât să putem potrivi informațiile pe care le furnizați cu informațiile pe care le avem deja în dosar sau vă putem contacta printr-o metodă de comunicare (de exemplu, telefon sau e-mail) pe care ni le-ați furnizat anterior. Putem folosi și alte metode de verificare, după cum ne impun circumstanțele.

 

Vom folosi numai informațiile personale furnizate în cererea dumneavoastră pentru a vă verifica identitatea sau autoritatea de a face cererea. În măsura în care este posibil, vom evita să vă solicităm informații suplimentare în scopul verificării. Cu toate acestea, dacă nu vă putem verifica identitatea din informațiile deja păstrate de noi, vă putem solicita să furnizați informații suplimentare în scopul verificării identității dumneavoastră și în scopuri de securitate sau de prevenire a fraudei. Vom șterge astfel de informații furnizate suplimentar de îndată ce vom termina de verificarea dvs.

 

Alte drepturi de confidențialitate

 • Vă puteți opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale.

 • Puteți solicita corectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt incorecte sau nu mai sunt relevante sau puteți cere restricționarea procesării informațiilor.

 • Puteți desemna un agent autorizat pentru a face o solicitare conform CCPA în numele dvs. Este posibil să respingem o solicitare din partea unui agent autorizat care nu prezintă dovada că acesta a fost autorizat în mod valid să acționeze în numele dvs. în conformitate cu CCPA.

 • Puteți solicita să renunțați la vânzarea sau partajarea viitoare a informațiilor dumneavoastră personale către terți. La primirea unei solicitări de renunțare, vom acționa asupra cererii cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de cincisprezece (15) zile de la data depunerii cererii.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți contacta prin e-mail la contact@petnotecommunity.com, sau făcând referire la detaliile de contact din partea de jos a acestui document. Dacă aveți o plângere cu privire la modul în care gestionăm datele dvs., am dori să primim informații de la dvs.

 

13. REZIDENȚII ÎN VIRGINIA AU DREPTURI SPECIFICE LA PRIVACY?

 

Pe scurt: Da, dacă sunteți rezident în Virginia, vi se pot acorda drepturi specifice privind accesul și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale.

 

Notificare de confidențialitate Virginia CDPA

 

În conformitate cu Legea privind protecția datelor consumatorilor din Virginia (CDPA):

 

„Consumator” înseamnă o persoană fizică care este rezidentă a Commonwealth-ului care acționează numai într-un context individual sau gospodăresc. Nu include o persoană fizică care acționează într-un context comercial sau de angajare.

 

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informație care este legată sau care poate fi legată în mod rezonabil de o persoană fizică identificată sau identificabilă. „Datele cu caracter personal” nu includ date de-identificate sau informații disponibile public.

 

„Vânzarea de date cu caracter personal” înseamnă schimbul de date cu caracter personal contra cost.

 

Dacă această definiție „consumator” se aplică în cazul dumneavoastră, trebuie să aderăm la anumite drepturi și obligații cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal.

 

Informațiile pe care le colectăm, le folosim și le dezvăluim despre dumneavoastră vor varia în funcție de modul în care interacționați cu noi și cu Serviciile noastre. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să accesați următoarele link-uri:

 • Datele personale pe care le colectăm

 • Cum utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal

 • Când și cu cine împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal

Drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale

 • Dreptul de a fi informat dacă prelucrăm sau nu datele dumneavoastră cu caracter personal

 • Dreptul de a accesa datele dumneavoastră personale

 • Dreptul de a corecta inexactitățile datelor dumneavoastră cu caracter personal

 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal

 • Dreptul de a obține o copie a datelor personale pe care ni le-ați partajat anterior

 • Dreptul de a renunța la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt utilizate pentru publicitate direcționată, vânzarea de date cu caracter personal sau crearea de profiluri în urma unor decizii care produc efecte juridice sau similare semnificative („profilare”)

Nu am vândut nicio dată cu caracter personal către terți în scopuri comerciale sau de afaceri. Nu vom vinde în viitor date personale care aparțin vizitatorilor site-ului, utilizatorilor și altor consumatori.

 

Exercitați-vă drepturile prevăzute în Virginia CDPA

 

Mai multe informații despre practicile noastre de colectare și partajare a datelor pot fi găsite în această notificare de confidențialitate.

 

Ne puteți contacta prin e-mail la contact@petnotecommunity.com , vizitând https://www.petnotecommunity.com/contact sau prin referire la detaliile de contact din partea de jos a acestui document.

 

Dacă utilizați un agent autorizat pentru a vă exercita drepturile, putem refuza o cerere dacă agentul autorizat nu prezintă dovada că a fost autorizat în mod valid să acționeze în numele dumneavoastră.

 

Proces de verificare

 

Vă putem solicita să furnizați informații suplimentare necesare în mod rezonabil pentru a verifica solicitarea dvs. și a consumatorului dvs. Dacă trimiteți cererea printr-un agent autorizat, este posibil să fie nevoie să colectăm informații suplimentare pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă procesa cererea.

 

La primirea cererii dvs., vom răspunde fără întârzieri nejustificate, dar în toate cazurile, în termen de patruzeci și cinci (45) de zile de la primire. Perioada de răspuns poate fi prelungită o dată cu patruzeci și cinci (45) de zile suplimentare atunci când este necesar în mod rezonabil. Vă vom informa despre orice astfel de prelungire în perioada inițială de răspuns de 45 de zile, împreună cu motivul prelungirii.

 

Dreptul la apel

 

Dacă refuzăm să luăm măsuri cu privire la solicitarea dumneavoastră, vă vom informa cu privire la decizia noastră și la motivarea acesteia. Dacă doriți să contestați decizia noastră, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@petnotecommunity.com. În termen de șaizeci (60) de zile de la primirea unei contestații, vă vom informa în scris despre orice acțiune întreprinsă sau neîntreprinsă ca răspuns la contestație, inclusiv o explicație scrisă a motivelor deciziilor. Dacă contestația dumneavoastră este respinsă, puteți contacta Procurorul General pentru a depune o plângere.

 

14. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEST ANUNȚ?

 

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a rămâne în conformitate cu legile relevante.

 

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată „Revizuită”, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce este accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie publicând în mod vizibil o notificare cu privire la astfel de modificări, fie trimițându-vă direct o notificare. Vă încurajăm să examinați frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat despre modul în care vă protejăm informațiile.

 

15. CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?

 

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre această notificare, ne puteți trimite un e-mail la contact@petnotecommunity.com.

PETBOOK S.R.L.

CUI: 41569357

Iași, România

Str. Cerna, nr. 13

 

16. CUM PUTEȚI REVIZIA, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CUM LE COLECTEM DE LA DVS.?

 

Pe baza legilor aplicabile din țara dvs., este posibil să aveți dreptul de a solicita acces la informațiile personale pe care le colectăm de la dvs., de a modifica acele informații sau de a le șterge. Pentru a solicita revizuirea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să vizitați: https://www.petnotecommunity.com/contact

bottom of page