top of page

Politica de Retur

POLITICA DE RETUR

Ultima actualizare 10 ianuarie 2024

Dacă doriți să inițiați un retur, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@petnotecommunity.com cu numărul comenzii dvs. #XXXX pentru a ne notifica de solicitarea dvs. Vă vom contacta în termen de 48 de ore.

Vă rugăm să NU procedați cu un retur fără a citi mai întâi politica. Contactați-ne în toate cazurile pentru a asigura valabilitatea returului dumneavoastră și pentru a primi eticheta de retur, alături de toate celelalte informații necesare.

MOTIV RETUR​

Retur din cauza unui produs defectuos

PetNote va accepta cu plăcere retururi din cauza unui produs defectuos, conform procesului menționat în Politica noastră de livrare, atâta timp cât o solicitare de returnare este primită de noi în termen de 30 zile de la primirea articolului și ne sunt returnate în ambalajul original, nefolosit.

În acest caz, costurile de returnare din cauza articolului defect va fi plătit pe cheltuiala noastră (retur gratuit) și vom aranja detaliile de expediere pentru dvs. Odată ce returnările sunt primite și acceptate, rambursările vor fi procesate. Vă vom anunța prin e-mail odată ce acest lucru a fost finalizat.

Retur din motive proprii (răzgândire, înlocuire articol)


PetNote va accepta cu plăcere retururi din cauza schimbării de părere conform procesului menționat în Politica noastră de returnare, atâta timp cât o solicitare de returnare este primită de noi în termen de 30 zile de la primirea articolului și ne sunt returnate în ambalajul original, nefolosit și în stare de revânzare.


În acest caz, costurile de returnare din cauza răzgândirii va fi plătit pe cheltuiala clientului și va fi obligat să-și aranjeze propria expediere.
Odată ce returnările sunt primite și acceptate, rambursările vor fi procesate
, fie pentru a stoca creditul pentru o achiziție viitoare, fie pentru a fi alocat în contul dvs. bancar. Vă vom anunța prin e-mail odată ce acest lucru a fost finalizat.


(PetNote) va rambursa contravaloarea produselor returnate, dar NU va rambursa valoarea costului de transport plătit.

CONDIȚII RETUR

Articolele pot fi returnate în termen de 30 de zile după data livrării. Dacă au trecut 30 de zile de când ați primit produsul, din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.


Articolele cu reducere (lichidări) sunt finale și nu pot fi returnate (rambursate) sau schimbate.

AVERTISMENT CULOARE

Datorită numeroaselor variații ale monitoarelor și browserelor, culoarea produselor poate apărea diferită pe diverse tipuri de monitoare. Monitoarele de computer nu sunt toate calibrate în mod egal, iar reproducerea culorilor pe Internet nu este precisă. Deoarece nu este posibil să garantăm că culorile noastre online vor arăta la fel pe toate computerele, nu garantăm că ceea ce vedeți redă cu exactitate culoarea produsului real. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect culorile și imaginile produselor pe care le deținem și care apar pe site, dar nu putem garanta că ceea ce vedeți este o reprezentare exactă.

 

AVERTISMENT PRODUSE LUCRATE MANUAL

Fiecare ansamblu de joacă pentru pisici este confecționat manual în atelierul nostru din Iași, România, ceea ce înseamnă că niciun produs nu este identic cu altul. Acest aspect adaugă o notă distinctivă și unicitate fiecărui produs pe care-l oferim. Prin această abordare, vă asigurăm că animalul dvs. de companie va beneficia de un spațiu de joacă de înaltă calitate, care reflectă efortul și atenția noastră la detalii, transformând fiecare achiziție într-o experiență unică și deosebită. 

Vă rugăm să luați în considerare că lemnul folosit pentru producerea articolelor noastre poate prezenta uneori urme naturale. 


RAMBURSĂRI (dacă este cazul)


Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării. Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată, iar suma va fi creditată înapoi la metoda inițială de plată, în termen de maximum 30 de zile de la data confirmării.

CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

Dacă mai aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta prin:

Luni - Vineri 09:00 - 18:00

bottom of page