top of page

Tombolă pentru Pisica Ta

Regulamentul Oficial

  1. Organizator: Tombola este organizată de S.C. PETBOOK S.R.L., cu sediul în Iași, Str. Cerna, Nr. 13, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J22/2802/2019, Cod de înregistrare fiscală RO 41569357, telefon: 0741 061 389, reprezentată de GEORGIANA-ALEXANDRA HARABAGIU, în calitate de asociat, desfășurându-și activitatea drept PetNote Community.

  2. Participanți: Tombola este deschisă doar persoanelor majore care vizitează standul nostru la evenimentul Animal Fest by USV Iași în perioada 18-19 mai 2024, în Iași. O persoană poate participa o singură dată.

  3. Înscrierea: Pentru a participa, participanții vor extrage un bilet cu o cifră unică și îl vor introduce în urnă. Nu se colectează date personale, ci doar numărul de telefon pentru notificarea câștigătorului și stabilirea detaliilor de livrare a premiului.

  4. Extragerea: Extragerea câștigătorului va avea loc duminică, 19 mai 2024, la încheierea evenimentului Animal Fest by USV Iași. Un singur bilet va fi extras aleatoriu din urnă.

  5. Premiul: Premiul constă într-un ansamblu de joacă pentru pisici, modelul Cozy Climb alb cenușiu, în valoare de 318,54 RON.

  6. Anunțarea câștigătorului: Câștigătorul va fi contactat telefonic pentru a coordona livrarea premiului. În cazul în care datele de contact furnizate sunt eronate sau incomplete, premiul va fi acordat altui participant, ales de comisia prestabilită prin același mecanism.

  7. Publicarea rezultatelor: Rezultatele vor fi publicate pe rețelele noastre de socializare.

  8. Alte dispoziții: Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula tombola în orice moment, fără notificare prealabilă. Participând la tombolă, participanții sunt de acord cu termenii și condițiile prezentului regulament.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page